Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
Neuvottelut sauna2

Yrityksen kokoukset ja neuvottelut joustavasti Sauna2 tiloissa

Kokouspaketit nyt varattavissa Sauna2 Onlinevaraamossa. Sauna2 kokouspakettiin sisältyy aina tila ja herkullinen lounas tai aamiainen tai vaikka molemmat. Kokouspakettien hinnat alkaen 595 euroa sis. Alv. Varaus helposti Sauna2 Onlinevaraamosta.

Sauna2 edustustiloissa järjestät helposti ja joustavasti kaikki yrityksesi kokoukset, neuvottelut ja muut tilaisuudet ja säästät samalla aikaasi sekä yrityksesi edustuskuluissa.

PÄIVÄKOKOUSPAKETTI 4-8h TILA JA TARJOILUT 10 hlöä alk. 595,- sis.alv.

Meiltä saat tilat kokouksiin, saunailtoihin, tai koko paketin tilan ja herkulliset tarjoilut. Toki aina voit jättää kokonaisuudessaan yritystilaisuuden järjästelyt meidän huolehdittavaksi ja keskittyä itse tilaisuuteen.<

Varaa Sauna2 Kokouspaketti nyt helposti Sauna2 onlinevaraamosta


Sauna2 edustustiloissa vietät parhaimmat juhlat, polttarit, synttärit, saunaillat tai järjestät yrityksen kokoukset ja koulutuspäivät vaivattomasti.

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, kaksi upeaa Villaa meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla. Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen. Sauna2 tiloihin saa tuoda omat juomat sekä herkut. Kauttamme saat myös maistuvat tarjoilut teemasi mukaan. Tutustu ja varaa Sauna2 onlinevaraamosta

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).