Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
Sauna2 tilaussaunat - Huimia Juhlatiloja / Sauna2  / Vuosi 2018 tarjoaa runsaasti arkipyhiä – näin järjestät juhlia tänä vuonna. Poimi vinkit ja alennuskoodit!
tilaussaunat alennuskoodit - juhlien juhlavuosi

Vuosi 2018 tarjoaa runsaasti arkipyhiä – näin järjestät juhlia tänä vuonna. Poimi vinkit ja alennuskoodit!

Juhlien juhlavuosi 2018! Suomessa on 11 liikkuvaa pyhäpäivää, jotka voivat osua arkeen. Niistä vähintään yksi on joka vuosi viikonloppu, joten maksimissaan 10 juhlapyhää osuu arkipäiville, ja juuri nyt on se vuosi. Tämä on oikea juhlien järjestäjän unelmavuosi.

Pääsiäinen maaliskuussa
Pääsiäinen on tänä vuonna aikaisin, maalis–huhtikuun vaihteessa. Pitkäperjantai ja 2. pääsiäispäivä ovat aina arkipäiville sijoittuvia juhlapyhiä ja tarjoavat siten nelipäiväisen viikonlopun. Ja mikä mainiointa voit juhlia ensin ja huilia viikonlopun. Varaa huima juhlatila pääsiäiselle nyt To 29.3. tai Pe 30.3. tai La 31.3.

Toukokuussa Vappu ja Helatorstai

Toukokuussa myös helatorstai antaa mahdollisuuden nelipäiväiseen viikonloppuun, jos ottaa perjantain 11. toukokuuta vapaaksi. Juhlat pystyyn Ke 9.5. Varaa nyt

Vappu
Vappupäivä osuu tänä vuonna tiistaille. Jos pyytää vapaaksi vappuaaton eli maanantain, saa nelipäiväisen viikonlopun. Ja taas voidaan juhlia koko pitkä nelipäiväinen viikonloppu tai maanantaina. Varaa juhlatila Vapuksi MA 30.4.

Unohda kylmä vappu viettäen piknikkiä Ullanlinnanmäellä – meillä on lämpimiä tiloja ja saunoja myös Vapunpäivän juhlintaan TI 1.5. Varaa vapunpäivä 1.5. alennuskoodilla -25% VAPPU2018

Kesäkuussa Juhannus
Juhannusaatto on aina perjantaina ja juhannuspäivä lauantaina. Juhlavinkki juhannukseen – Oletko koskaan kokenut kaupunkijuhannusta?

Juhannusalennus -25% ja varaa nyt alennuskoodilla JUSSI25

Pikkujoulut 2018 – Suosituimmat pikkujoulupäivät varataan nyt
Marraskuussa kiihtyvän pikkujoulukauden huippu koittaa marras–joulukuun vaihteessa ja kestää aina jouluun asti. Mikäli haluat välttää ruuhkat taksitolpilla kannattaa miettiä pikkujoulujen järjestämistä jo marraskuun alkupuolella tai tammikuussa. Varaa pikkujoulutila nyt ja meiltä saat myös maistuvat pikkujoulutarjoilut pikkujouluihin. Varaa pikkujoulut nyt.

Pikkujoulut tammikuussa alennus -15% alekoodilla TAMMI15

Itsenäisyyspäivä
Itsenäisyyspäivä on vuonna 2018 torstaina, joten perjantain vapaaksi pyytämällä saa neljän päivän vapaan. Juhlitaan tänäkin vuonna Suomea ja pistetään itsenäisyyspäivän juhlat pystyyn. Varaa juhlatila aaton juhliin tai itsenäisyyspäiväksi

Joulu
Juhannusaaton tapaan jouluaatto ei ole pyhäpäivä. Tänä vuonna jouluaatto on maanantaina, joten joulupäivä ja tapaninpäivä ovat tiistaina ja keskiviikkona. Unohda joulusiivous ja hössötys ja vuokraa Sauna2 tila joulujuhliisi ja voit nauttia myös itse. Meiltä saat myös perinteiset jouluherkut jouluaaton juhliin.

Varaa nyt saat jouluetuna jouluaaton varauksiin -25% alennuskoodilla JOULU2018

Uusivuosi ja juhlat!
Uudenvuodenaatto (31.12.) osuu tänä vuonna maanantaille ja tiistaina voitkin levätä ja aloittaa uuden vuoden. Varaa tila uuden vuoden juhliin

Tässä kootusti koko vuoden juhlapäivät lisäksi käytössäsi on yli 350 muuta upeaa juhlapäivää jolloin voit kutsua ystävät koolle ja järjestää huimat juhlat Sauna2 edustustiloissa!

Tutustu ja varaa unelmiesi juhlatila nyt. Mahtavaa vuotta 2018

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).