Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
Sauna2 tilaussaunat - Huimia Juhlatiloja / SUPERVIIKKO edustustilat -30%

Searching Availability...

Sauna2 tilaussaunat onlinevaraamo

Sauna2 Onlinevaraamo voit varata tilaussaunoja 24h ilmanvarausmaksua.

Varaukset Sauna2 Onlienvaraamo: Turvallista ja helppoa. Varauksen maksat vasta 21 päivää ennen tilaisuutta ja on myös peruttavissa veloituksetta 21 päivää ennen tilaisuutta. Varaaminen tapahtuu helposti ja turvallisesti Sauna2 Onlinevaraamossa. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen välittömästi tehtyäsi varauksen Sauna2 onlinevaraamossa.

Sauna2 edustustiloissa vietät parhaimmat juhlat, synttärit, saunaillat tai järjestät yrityksen kokoukset ja koulutuspäivät vaivattomasti.

Sauna2 tilaussauna ketjulla on tarjolla useita edustustiloja ja tilaussaunoja Helsingin seudulla. Huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, kaksi upeaa Villaa meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla.

Kaikkiin Sauna2 tilaussauna tiloihin on mahdollista tuoda omat juomat. Halutessasi saat Sauna2 catering kautta herkulliset tarjoilut tapahtumaasi.

Sauna2 tilaussaunat ovat viihtyisiä edustustiloja. Sauna2 tilaussaunassa juhlitaan aina ja tilaussaunat ovat varattavissa juuri silloin kuin haluat.

Sauna2 asiakaspalvelu
p. 0207 349 940
Palvelemme Ma-Pe 9-17
Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Varaaminen on helppoa
 Maksuton varaus
 Veloitukseton peruutus 21 vrk ennen varausta
 Turvallinen verkkomaksu
 Maksu 21 pv ennen varausta
 Salattu onlinevaraus

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).