Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
Sauna2 tilaussaunat - Huimia Juhlatiloja / Sauna2  / Olisiko aika järjestää juhlat? Parhaimmat juhlat, synttärit, saunaillat tai järjestät helposti Sauna2 tiloissa

Olisiko aika järjestää juhlat? Parhaimmat juhlat, synttärit, saunaillat tai järjestät helposti Sauna2 tiloissa

.

Sauna2 edustustiloissa vietät parhaimmat juhlat, synttärit, saunaillat tai järjestät yrityksen kokoukset ja koulutuspäivät vaivattomasti.

Sauna2-ketjulla on tarjolla useita edustustiloja pääkaupunkiseudulla. Huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, kaksi upeaa Villaa meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla.

Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen. Tilojen koko vaihtelee 100 m2 jopa 630 m2.

Omat herkut sallittu, mutta vieläkin parempia herkkuja Sauna2 cateringin kautta. Sauna2 catering oma keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa tilaisuuden näköiset ja makuiset tarjoilut aina viini- ja juomasuosituksineen.

Kaikkiin Sauna2 juhlatiloihin on mahdollista tuoda omat juomat sekä ruokatarjoilut tai on mahdollista tilata oma pitopalvelu itse valitulta pitopalvelulta tai cateringyhtiöltä.

Onlinevaraamo ja nopea asiakaspalvelu
Sauna2 tilaussaunaketju on panostanut asiakas- ja verkkopalveluihin. Tiloihin pystyy tutustumaan uudenlaisen Unrealer-virtuaaliesittelyn avulla. Luonnollisesti tiloista on laadukkaat kuvagalleriat sekä videoesittelyt verkkosivulla.

Sauna2 asiakaspalvelu palvelee puhelimitse sekä joustavasti onlinechatin avulla ja varauksen voi tehdä helposti Sauna2 onlinevaraamon kautta.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sauna2 tilaussaunat Oy:lle Avainlipun käyttöoikeuden. Avainlippu kertoo siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa.

Sauna2 myyntipalvelu
puhelin 0207 349 940 info@sauna2.fi
www.Sauna2.fi

Sorry, the comment form is closed at this time.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).