Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
 
JUHLAT, SYNTYMÄPÄIVÄT, VALMISTUJAISET JA MUUT TILAISUUDET

Olipa tapahtumasi mikä tahansa Sauna2 juhlatiloissa se onnistuu

Jokainen juhlatilaisuus on ainutlaatuinen ja ansaitsee arvoisensa juhlatilan. Järjästit sitten valmistujaisia, juhlimassa syntymäpäiviä tai muuteen vaan viettämässä aikaa ystävien kanssa. 

Sauna2 edustustiloissa onnistuneen juhlan järjestäminen on helppoa ja vaivatonta. Juhlat, syntymäpäivät ja muut ihanat merkkipäivät, ylioppilasjuhlat Sauna2 edustustiloista löydät aina oikean tilan ja tunnelman.

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, 1900-luvun juhlahuoneisto, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla.

Sauna2 tiloihin voit tuoda omat juomat ja herkut. Halutessasi saat Sauna2 catering kautta herkulliset tarjoilut tapahtumaasi.

Ota yhteyttä!

0207 349 940

info@sauna2.fi

Juhlat Sauna2 edustustiloissa 

Sauna2 tilaussaunaketjun kautta löydät upeita merenrantahuviloita, tyylikkäitä saunatiloja sekä edustustiloja keskeltä kaupunkia. 

Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen. Tilojen koko vaihtelee 100 m2 jopa 630 m2.

Omat herkut sallittu, mutta vieläkin parempia herkkuja Sauna2 cateringin kautta. Kaikkiin Sauna2 saunatiloihin on mahdollista tuoda myös omat juomat. Sauna2 catering oma keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa tilaisuuden näköiset ja makuiset tarjoilut aina viini- ja juomasuosituksineen.

Varaa ilman varausmaksua Hintatakuulla!


Sauna2 tilojen varaus sisältää:

Tilavuokran ja siivouksen
Pyyheet ja laudeliinat iltavuoroissa
Viihderatkaisut ja äänentoistolaitteet
Keittiöt, astiastot, uunit ja jääkaapit
Langaton internet-yhteys

Omat juomat ja herkut ovat sallittuja

Varaa nyt

Kaikki Sauna2 edustustilat

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla. Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen.

Helppoa. Oletkin jo varmaan valmis varaamaan tilan tapahtumaasi.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).
  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).