Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top

Ajankohtaista Sauna2 tilaussaunat

AJANKOHTAISTA SAUNA2 TILAUSSAUNAT

Sauna2 tilaussaunat ovat viihtyisiä edustustiloja. Sauna2 tilaussaunassa juhlitaan aina ja tilaussaunat ovat varattavissa juuri silloin kuin haluat Sauna2 onlinevaraamosta. Sauna2 edustustiloissa vietät parhaimmat juhlat, polttarit, synttärit, saunaillat tai järjestät yrityksen kokoukset ja koulutuspäivät vaivattomasti. Omat juomat ja ruoat sallittuja mutta vieläkin herkullisemmat tarjoilut saat tilauttua Sauna2 catering kautta!  Tervetuloa!

Ystävänpäivätarjous

Ystävänpäivänä sinä määräät hinnan! 😍😍😍

Kerro meille minkä Sauna2 edustustilan haluisit varata ja mitä olisit valmis siitä maksamaan? Me teemme sinulle hyvän diilin. Ehdotuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Kerro se meille se vie vain 2 minuuttia. Ja lupaamme vastata josksemme ihan yhtä nopeasti mutta seuraavana arkipäivänä viimeistään! Kokeile nyt ja Lähetä meille ehdotus Tarjous voimassa...

Sauna2 Siltasaari tilaussauna

Esittelyssä: Edustustila Sauna2 Siltasaari tilaussauna

Tiesitkö että löydät Helsingin Hakaniemen torin vierestä upean isolla uima-alataalla varustetun tilaussaunan ja edustustilan. Edustustila Sauna2 Siltasaari tilaussauna, jossa kaksi loungea ja kaksi saunaosastoa lisäksi iso 70m2 uima-allas. Isomman loungetilan yhteydessä on keittiö sekä vilvoitteluparveke.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).