Sauna2 tilaussaunat
Sauna2 tilaussaunat ovat viihtyisiä edustustiloja. Sauna2 tilaussaunassa juhlitaan aina ja tilaussaunat ovat varattavissa juuri silloin kuin haluat.
Ajankohtaista nyt
0207 349 940
info@sauna2.fi
SEURAA MEITÄ:
Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
 
SAUNA2 TILAUSSAUNAT OY

Yritystilaisuudet joustavasti

Sauna2 tarjoaa monia hyviä etuja yrityksille. Sauna2 edustustiloissa järjestät helposti ja joustavasti kaikki yrityksesi tilaisuudet ja säästät samalla aikaasi sekä yrityksesi edustuskuluissa. Tilamme soveltuvat jopa 400 henkilön tilaisuuksiin asti.

Meiltä saat tilat kokouksiin saunailtoihin, tai koko paketin tiloineen ja herkullisine tarjoiluineen. Toki aina voit jättää kokonaisuudessaan yritystilaisuuden järjästelyt meidän huolehdittavaksemme ja keskittyä itse tilaisuuteen. Valittavanasi on Sauna2 edustustiloja sekä Astoria-salin tilat Helsingin keskustassa.

Ota yhteyttä!

0207 349 940

info@sauna2.fi

Sauna2 yrityssopimus

Yrityssopimus soveltuu kaikille yrityksille, jotka haluavat valinnanvaraa ja joustavuutta tilaisuuksien järjestämiseen. Saat automaattisesti aina oikean hinnan yrityksesi vuosiostojen perusteella. Mitä enemmän keskität sitä parempia etuja saat Saun2-tiloihin ja catering-palveluihin.

Sauna2 tapaan yrityssopimuksen avaaminenkin on helppoa ja vaivatonta – Ei neuvotteluja tai sen suurempia sopimuksia ja pääset nauttimaan eduista heti.

Sauna2 yritysopimuksen edut:

vuosiostoihin sidotut alennukset
joustavuutta varausehtoihin
veloituksetta esitystekniikka ja fläppitaulut
Laskutussopimus 14 pv maksuaikaa
Oma yhteyshenkilö

Helppoa! vai kuinka? Kyllä!

Tee yrityssopimus nyt!

Kaikki Sauna2 edustustilat

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla. Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen.

Helppoa. Oletkin jo varmaan valmis varaamaan tilan tapahtumaasi.

  • Yritysvarauspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).
  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).
  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).