Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
 
POLTTARIT JA HÄÄT

Oletko järjestämässä polttarit tai ehkä häät tulossa?

Sauna2 edustustiloissa vietät parhaimmat hääjuhlat ja polttarit helposti ja joustavasti. Tilamme soveltuvat jopa 400 henkilön tilaisuuksiin asti.  

Meiltä saat tilat ja ruokatarjoilut polttareihin ja häätilaisuuksiin juuri sinun toiveidesi mukaan. Toki aina voit jättää kokonaisuudessaan järjästelyt meidän huolehdittavaksi ja keskittyä itse tilaisuuteen. Valittavanasi on Sauna2 edustustiloja sekä Astoria-salin tilat Helsingin keskustassa.

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, 1900-luvun juhlahuoneisto, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla.

Ota yhteyttä!

0207 349 940

info@sauna2.fi

Häät Astoria-salissa

Juhlava ja elegantti Astoria-sali soveltuu erinomaisesti unelmiesi hääjuhlaan vuoden ympäri. Astorian juhlasalissa järjestät tyylikkäät ja itsesi näköiset hääjuhlat noin 50-250 henkilölle.

Astorian hääsuunnittelijoiden räätälöimät paketit sisältävät kaikki unelmien hääjuhlaan tarvittavat peruselementit, eivätkä juhlan kustannukset pääse yllättämään kun paketit on selkeästi hinnoiteltu jo tarjousvaiheessa. Häät Astoriassa, hinta alkaen 69,90€/hlö. Keittiömestarimme valmistaa runsaan, suussa sulavan häämenun paikan päällä.

Astoria-salin monipuolinen hääpaketti ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat tärkeimmän juhlanne onnistumisen! Tervetuloa järjestämään ikimuistoinen hääjuhla Astoriassa!

Astoria Häät alk. 69,90 €/hlö

Astorian juhlasalin, baarin, kalustejärjestelyt, 
tekniikan sekä siivouksen
Ruokailu alku- ja pääruokineen, kahvi/tee ja hääkakku
Alkumalja, kaksi kaatoa viiniä, vesi
Ruokailuun tarvittava astiasto ja lasisto, pöytäliinat, lautasliinat ja kyntteliköt
Hääsuunnettelija apunasi sekä keittiö- ja tarjoiluhenkilökunta

Helppoa! vai kuinka? Kyllä!

Pyydä tarjous tapahtumasi!

Kaikki Sauna2 edustustilat

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla. Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen.

Helppoa. Oletkin jo varmaan valmis varaamaan tilan tapahtumaasi.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).
  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).