Sauna2 Asiakaspalvelu 0207 349 940
Top
 
JUHLIEN TARJOILUT, CATERING, PITOPALVELU

Maistuvat tarjoilu ovat oleellinen osa onnistunutta tapahtumaa

Haluatko järjestää helpon ja takuulla onnistuneen tilaisuuden? Sauna2 cateringin kautta saat herkulliset tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin; syntymäpäivät, häät, polttarit, valmistujaiset, yritystilaisuudet , kokoukset, koulutustilaisuudet, vuosijuhlat…

Sauna2 catering oma keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa tilaisuuden näköiset ja makuiset tarjoilut aina viini- ja juomasuosituksineen. Kaikkiin Sauna2 saunatiloihin on mahdollista tuoda myös omat juomat. Yrityksille tarjoamme juomien Nouto Alkosta -palvelua helpottaakseen tapahtumapäivääsi. Tilaamasi juomat odottavat tilassa valmiiksi viilennettyinä.

Ota yhteyttä!

0207 349 940

info@sauna2.fi

SAUNA2 CATERING

Aamupalasta istuviin illallisiin

Keittiömestarimme valmistavat herkulliset tarjoilut, kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Halutessanne hovimestarimme tekee teille myös menuun sopivat viinisuositukset!

Sauna2 cateringkeittiöstä saat tilattua maittavat tarjoilut tilaisuuteesi. Keittiömestarimme on suunnitellut menuehdotuksia joissa korostuvat kauden raaka-aineet sekä paikalliset tuottajat, halutessanne räätälöimme myös juuri teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden.

Tilaa catering tästä

5 syytä miksi tilata catering:

Takuu tilaisuuden onnistumisesta
Tarjoilut eivät lopu kesken
Huomioimme allergiat ja erikoisruokavaliot
Toimitamme tarjoilut sovittuna aikana
Sinulle jää aikaa nauttia tilaisuudesta

Mukavaa! vai kuinka? Kyllä!

Tutustu menuihin nyt!

Kaikki Sauna2 edustustilat

Meillä on tarjolla huimia kattohuoneistoja, mahtavia terasseja, upeita Villoja meren rannalla, unohtamatta poreammeella tai uima-altaalla varustettuja tilaussaunoja huippusijainneilla. Nykyaikaisesti sisustetut edustustilat sisältävät kaiken; astiastot, äänentoiston, televisiot, WiFIn, pyyhkeet ja jopa siivouksen.

Helppoa. Oletkin jo varmaan valmis varaamaan tilan tapahtumaasi.

  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).
  • Tarjouspyyntö

    Täytä lomake ja otamme yhteyttä 24 h kuluessa (arkisin).